Over mij

Volgelukkig: ik ben zowel een dikke ervaringdeskundige als een nuchtere en vrolijke coach. Vanaf mijn 20e ben ik begonnen met diëten, maar dunner werd ik niet. Van een volslanke jonge meid werd ik een dikke dame. En jammer genoeg ook meer onzeker. En hoe zwaarder in gewicht, hoe zwaarder het leven voelde. Maar langzaamaan, doordat ik aan mezelf ben gaan werken, ben ik het leven weer luchtiger en mooier gaan vinden. Afgevallen ben ik niet, dat vind ik niet belangrijk. En dat is ook niet waarin ik je coach.
Ik ben dik, maar voel me lekker. En ik wil dat jij dat ook voelt!

In de jaren ben veel aan persoonlijke ontwikkeling gaan doen, coachingscursussen gaan volgen. Zo’n vijftien jaar geleden, in 2009, ging ik naar een NLP-workshopdag. Dat was echt een enorme eye-opener. Ik leerde daar een makkelijke techniek om een rotgevoel te vervangen door een fijn gevoel. Wat was dat makkelijk en ging dat snel! 
Door werk, kinderen en druk zijn, ben ik pas in 2016 de NLP-Practitioner opleiding gaan doen, en het jaar daarna de Master Practitioner. Bij een andere trainer in Amstelveen begon ik in 2019 met een nascholingstraject, om alles nog eens te herhalen en een ietwat andere invalshoek te krijgen. Zo voelde ik me nog zekerder om mensen te coachen. En nu ben ik al jaren gecertificeerd NLP coach. En help ik jou graag om je ook fijn te voelen, ongeacht welk gewicht je hebt.
Wil je meer geluk in je leven, neem contact op met me via Instagram, Facebook of per mail.
Tot snel!