Over mij

Volgelukkig: ik ben zowel een dikke ervaringdeskundige als een nuchtere en vrolijke coach. Vanaf mijn 20e ben ik begonnen met diëten, maar dunner werd ik niet. Van een volslanke jonge meid werd ik een dikke dame. En jammer genoeg ook meer onzeker. En hoe zwaarder in gewicht, hoe zwaarder het leven voelde. Maar langzaamaan ben ik het leven weer luchtiger en mooier gaan vinden. Afgevallen ben ik niet, dat vind ik echt niet belangrijk. Ik ben dik, maar voel me lekker!
Ik ben veel aan persoonlijke ontwikkeling gaan doen, coachingscursussen gaan volgen. In 2009 ging ik naar een NLP-workshopdag. Daar leerde ik een makkelijke techniek om een rotgevoel te vervangen door een fijn gevoel. Wat was dat makkelijk en ging dat snel!
Door werk, kinderen en druk zijn, ben ik pas in 2016 de NLP-Practitioner opleiding gaan doen, en het jaar daarna de Master Practitioner. Bij een andere trainer kon ik in 2019 beginnen met het nascholingstraject. En nu ben ik al een jaar lang gecertificeerd NLP coach. En help ik jou graag je ook fijn te voelen, ongeacht welk gewicht je hebt.
Wil je meer geluk in je leven, neem contact op met me via Instagram, Facebook of per mail.
Tot snel!